I CAN DO IT

Το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει και σε ένα άλλο συνεργατικό έργο etwinning με τίτλο : < I CAN DO IT>.

Στόχος του έργου μας είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση των δεξιοτήτων ζωής των μαθητών προσχολικής ηλικίας και η δημιουργία προϊόντων που υποστηρίζουν τους αναπτυξιακούς τους τομείς καθ' όλη τη διάρκεια του έργου.

Δημιουργία ψηφιακού παζλ με το λογότυπο του έργου (jigsawplanet)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Τα πράγματά μου είναι τόσο όμορφα!: Δραστηριότητες όπως πλύσιμο, στέγνωμα και τακτοποίηση των αντικειμένων τους (τα δικά τους ρούχα ή παιχνίδια).

Τα καλλιεργημένα μου πράγματα: Φροντίδα, αγάπη και ανάληψη ευθύνης για το φυτό που καλλιεργείται. Τα προϊόντα που προκύπτουν μπορούν να εκτεθούν, να δοθούν ως δώρο ή να καταναλωθούν ως τροφή.


Η Γεύση του Χεριού μου: Παρασκευή Φαγητού (Σάντουιτς, Λεμονάδα, Φρουτοσαλάτα και Παρασκευή Χυμού Πορτοκαλιού): Παρασκευή γευμάτων και φαγητό και ποτό μέσω της προετοιμασίας φαγητού.

Πάρτι με πιτζάμες: Προετοιμασία σεντονιών και μαξιλαροθηκών, ίσιωμα του σεντονιού και τοποθέτηση/βγάλσιμο/δίπλωμα πιτζαμών.

Δέσιμο μαργαριταριών και χαντρών: Κατασκευή βραχιολιού με χάντρες