ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Τα παιδιά επισκέπτονται ένα δάσος στα πλαίσια τοης παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος

Περπατούν στο δάσος και χαίρονται την ομορφιά του!!!!

Όσο πιο μεγάλος είναι ο κορμός ενός δέντρου τόσο πιο μεγάλο είναι σε ηλικία

Με θησαυρούς του δάσους φτιάχνουν την κυρία Φύση.

H Διεύθυνση Δασών Χίου συμμετείχε στη δράση της ενημέρωσης των παιδιών σχετικά με τις ωφέλειες και τους κινδύνους του δάσους, τα μέτρα προστασίας και την διαδικασία της δενδροφύτευσης. Μ ε τη βοήθεια της τα παιδιά φύτεψαν ένα δεντράκι το οποίο και υιοθέτησαν δίνοντας του και όνομα. Έδωσαν όλα μαζί υπόσχεση να το επισκέπτονται και να το ποτίζουν και να το φροντίζουν ώστε να μεγαλώσει!!!!!

Δεν ξεχνούν να κάνουν ανακύκλωση τα σκουπιδάκια τους . Μάλιστα ασκέφτονται να βάλουν ότι τους περισεύει από το φαγητό τους στη ρίζα ενός δέντρου ωστε να μετατραπεί με το καιρό σε φυσικό λίπασμα

Παίζουν παιχνίδια κάτω από τα δέντρα!!!!

Και για να θυμούνται πόσο ωραία περασαν παίρνουν μαζί τους στο τέλος της ημέρας και ένα αναμνηστικό!!!!!

Ευχαριστούμε την ΔΗΚΕΧ για την παραχώρηση του χώρου στον πολυχώρο Καστρομηνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Δασών Χίου για την Συνεργασία-συμμετοχή στη δράση της ενημέρωσης των παιδιών σχετικά με τις ωφέλειες και τους κινδύνους του δάσους, τα μέτρα προστασίας και την διαδικασία της δενδροφύτευση ς. Ευχαριστούμε τέλος τον κ. Δημήτρη Γιαννουμη , ιδιοκτήτη της επιχείρησης “”ΚΑΡΒΕΛΙ””που μας έκανε έκπληξη και μας πρόσφερε από ένα νοστιμότατο ατομικό κεκακι για όλους μας!!!